Kis történetek

Oktondi állatok arcképcsarnok:

… és a történetek:

Éugene

Éugene nem kimondottan az a magabiztos fajta. Ami azt illeti egyáltalán nem az. Gyakran kerül összetűzésbe mókusokkal. A családi legendárium szerint felmenői között rókák is voltak, de ezt ő erősen kétli.
//
Éugene is not the super confident type of dog. He is rather afraid of.. things.. in general. There is a family legend that there was a fox among his ancestors, but he severely doubts it.


Bathilda

Bathilda imád olvasni, nehezen állja meg, hogy ne kezdjen bele még késő este is “csak még egy fejezetbe”. Rengeteg történetet ismer és ő maga is meséket ír, reméli, hogy egyszer sikere lesz velük.
//
Bathilda loves to read a lot, so she often stays up late night to read “just one more chapter”. She knows lots of stories and she also writes fairy tales, hoping that they will be popular one day.


Birne

Birnének vannak problémái a szívével, ezért nagyon nehéz fizikai munkát vagy intenzív sportot nem csinálhat, ez azonban nem akadályozza meg őt abban, hogy sétálni, kirándulni menjen a barátaival. Hobbija a pite sütés, kedvence pedig az almás pite, ami akkor a legfinomabb, ha Böske és Bathilda is csatlakozik hozzá.
//
Birne has some problems with his heart, so he needs to be careful with heavy physical exercises. 
He is also not allowed to drink coffee. 
But it does not stop him to have courage and for example to go for a long excursion with friends in the forest. 
He loves to bake pies. His favourite is the apple pie.


Böske

Böske egy farmon és a hozzá tartozó fogadóban dolgozik, a rendezvényeken segít dekorálni. Hobbijai a kötés és horgolás valamint a hímzés. Nagyon szereti az esős időt, mert ilyenkor ugrálhat a pocsolyákban piros gumicsizmájában

//

Böske works after school in a holiday farmhouse. She gathers flowers and decorates the halls and rooms, and likes to crochet, knit and to create laces and embroidery.
She loves when it’s rainy and she can jump into puddles with her red rain boots.


Bertie

Bertie imádja a 80-as évek popslágereit, és elemi lelkesedéssel adja őket elő. Nem csak a zuhanyzóban.
//
Bertie is a huge fan of ’80s pop songs and he performs them with enthusiasm – not only under the shower.


Fifike

Fifikének komoly operaénekesi ambíciói vannak. Hogy céljait elérje komolyan veszi a hangképzést és a gyakorlást. Napi rutinjában szerepel, hogy minden reggel öttől fél hétig szigorúan gyakorol a társasházban lakók mérsékelt örömére.

//

Fifike has serious ambitions to become an opera singer. In order to reach his goals he practices a lot and exercise voice training – usually at around 5 AM


Pockány

Pockány bár ártatlan tekintetű, korántsem hiányzik belőle a rátermettség, vagy a taktikai érzék, mivel a földalatti mozgalom kulcsfigurája.

//

Pockány may have an innocent look, but he is the key figure of the underground movement.


Pippi

Pippi rajong a Monet festményekért és a punk bandákért. Szereti a ringó pipacsok látványát és a folyó illatát a nyári szélben. Ilyenkor a legjobb dolog szárnyalni, de könnyű elfáradnia is, jól esik egy kicsit üldögélni a köveken.

//

Pippi has a thing for Monet paintings and punk bands. She loves the view of poppies and the fragance of the summer breeze. She likes te best to fly in this season, but sometimes she needs to sit down on a rock to have rest.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s